Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbeldäckaren

har inga problem med hängbröst,
de vilar tryggt
på bilringarna




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 826 gånger
Publicerad 2005-04-01 21:15



Bookmark and Share


  Marreb
*ler lyckligt* Härlig text!
2007-02-19

  Maskros
Underbar =D
2006-10-11

  Kajsabajsa
*ler* de där känner man igen!:-)K
2006-05-21

  The Stargazer
Klockren haiku! Tack för leendet.  :)
2006-05-03

  Tony Hermansson
Hhehe... Ja visst, jag älskar sånna korta och snabbt komande "smäck" poänger.
Lysade!
2005-11-02

  leopardia
:D underbar titel dessutom...
2005-04-04

  Hans w-art Westlund VIP
*ha* det är bra. man ska vara nöjd med det man har... om du nu har det?
2005-04-02

  Cattis Rönn
*skrattar gott* härlig liten haiku...!!
2005-04-02

    Jnåt
Kul att de hänger med! :-D
2005-04-01

  purpleangel
Kan inte göra annat än att instämma med föregående "talare" ASGARV!!!
2005-04-01

  Kajsa missanpassad
-asg- sen har jag inget mer att säga. :)
2005-04-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba