Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har värk, försvinner världen runt omkring.


Smärtlandet


Vid

den yttersta

gränsen

där allt tar slut

finns en

enda tanke

ett enda mål

jag ber en bön

fast jag tror

att Gud har

glömt mig

värken i kroppen

har nu

överskridit

uthärdlighetens

sista

utpost









Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP