Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt alla gånger

 

Ett brustet hjärta

ung själ gråter ut sin smärta

 

Visst lider jag med det snörvlande knytet

Första gången livet slagit klorna

i detta bytet

 

Men det är ju ändå något

vi alla mött någon gång

Livet är inte bara ett rosenbladsbestrött

blomsterfång

 

Ett krossat hjärta

en lärdom längs vägen vi alla måste vandra

Och smärtan är trots allt ett led i att lära

oss att värna om varandra

 

Man betalar detta kärlekens pris

och blir förhoppningsvis på köpet lite vis

Så när kärleken slår till igen

Har man vett att vara rädd om den 




Fri vers av nettizen
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-30 08:27



Bookmark and Share


  issac.a.m
nej..inte lätt alla gånger
vackert skrivet..
2007-07-30

  Mike
en välkänd känsla. livets hårda skola. du förmedlar känslorna lika bra som alltid! bra.
2007-07-30

  aftermath
attans
ibland gör det mer än ont
eller..
2007-07-30

  Micael Axelsson
Livet o kärleken - de snårigaste törnen, med dofter av blommande lycka. Det är ingen lätt väg att vandra, och nog är den ofta väldigt smärtsam som så tydligt men mjukt påvisas här i denna dikt skriven på vers. Det värsta är att det blir inte lättare med åren, bara det att man lär sig tåla mer, ju mer redskap som man samlar på sig.
2007-07-30

  ospray
Vackert skrivet om \"livets hårda skola\"


applåd!!!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen