Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är en omarbetat text från Le och du får solen i ditt inre. En god vän vid namn Rune som jag lärt känna, gav mig fina råd om att få texten mera rätt skriven. Så som tack för hans godhet och härliga kritik, sätter jag in den nya versionen.


Solen i ditt inre

Möt mitt leende och du får lyssna till mitt hjärtats slag
och när du rör mitt inre får du resa genom
blodomloppets rus av kärleksdroppar

Känslan av att vara behövd och saknad,
gör ju varje fotsteg så mycket lättare att gå
och solen i ditt inre vaknar till liv

I vimlet vandrar fötter genom stad och torg
fötter som trippar glatt och en del med trötta
och svaga steg som ger spår av något förgånget

Möt mitt leende som kanske just du behöver
och som kan få dig att väcka längtan till något nytt,
för ett leende kan förändra så mycket

Så ta emot mitt leende och försök mjuka upp
dina egna drag och känn hur ditt inre väller
och hur du måste le stort tillbaka

Känns så gott när man får tillbaka ett leende
om så bara för en kort stund och man ser dina steg
vandra plötsligt med lätta avtryck

En härlig känsla av lycka, när en dag passerat
och man vet att man lyckats få någon att le stort
och man fått se solen i någons inre

Möt mitt leende och du får lyssna till mitt hjärtats
slag och när du rör vid mitt inre, får du resa genom
blodomloppets rus av kärleksdroppar




Fri vers av nattig
Läst 708 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-30 09:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin så levande, kram
2007-08-25

  Michaela Dutius
Underbar text som känns spännande och fräsch
2007-08-20

    Smaragden
Vacker poesi.
2007-08-05

  aol
här var det ljus det var finaste poesi som svävade till mitt inre
den bokmärker jag
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig