Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du snuddar vid min inre sträng när du gör sådär

 

När du sjunker över mig

ditt ansikte över mitt

din blick i min


ser mig

vill mig

något


tar jag emot med skälvande andedräkt


Då snuddar du mitt inre


nuddar

mig

med darrande

händer


Dina ömma fingertoppar

mot mitt väsen


Jag har upplevt det 1000 gånger förrut

men aldrig med dig

aldrig

så jag kan minnas det

aldrig

i verkligheten

aldrig


bara i mina drömmar


om dig




Fri vers av stronza
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar