Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bannade vår Herre idag igen. En rejäl omgång blev det....


Hördu Gud


Du har

glömt min

existens

det är jag

helt

övertygad om

bara glömt......

Hur kan du låta mig ha det så här dag ut och dag in vecka efter vecka
den värken du skickat på mig har jag väl fått för mina synder
- gud vad jag måtte ha syndat

Inte nog

med att du

tog Håkan

ifrån mig

alldeles för tidigt

istället för mamma

som var gammal

och hade tröttnat

på livet

Har du inga konsulter däruppe - du verkar utarbetad, utbränd kanske
det ska jag behöva lida för - ja jag hör vad du säger ja jag hör att
du anser att jag inte ska tycka synd om mig när det finns de som har det värre

Hördu Gud

om du älskar

alla

så har du tappat

mitt personnummer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-07-30 17:39



Bookmark and Share


  Gunilla Rentzing
Så underbart fint du uttrycker dina sorger, din smärta och vad du tycker om det som livet haft i beredskap åt dig. Du har uttryckt din sorg, din missräkning, din besvikelse. Men också det ljusa och framför allt den stora Kärleken. Genom värme och inte minst din förmåga till humor mitt i allt, har du format dina dikter till en ventil för dig, men minst lika mycket för dina läsare.
Gunilla Rentzing
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP