Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtlindringen fungerar, jag tar mig en funderare till.


Jag förlåter dig för den här gången

Dina vägar
är ju outgrundliga
det har vi fått lära oss

så jag tar mig en tankeställare
till och funderar på om jag kanske
ska förlåta dig den här gången Gud

jag vill så gärna att eländet ska vara till
någon slags nytta - bli till något bra att ha
men vad kan denna till vanvett starka smärta

vara till för
ingen vettig
person kan se
meningen med den

fast nu kan jag det och det kom sig av att min älskling hägern dök upp idag
med sina vingar skrev han ett budskap i luften
de långsamma tunga vingrörelserna skrev
att smärtan kommer för att sorgen
måste bli mindre tung så att de
goda minnena får ta sin
rättmätiga plats och
hägern tog sig en
lång extrasväng
innan jag såg
hans glada
fötter
vinka
hejdå
............och jag sa till Gud att det får väl gå för den här gången




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP