Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var mycket som kom emellan min mors och min relation. Jag vet att hon önskade mycket mer, ibland får det räcka med den vetskapen.


Vi hann aldrig mamma


Först hade vi
flera fina år
och du var
en kärleksfull
och rolig mamma

sedan kom dina svårigheter i livet mellan oss
du led
jag led
vi försökte ibland att reparera skadan men det lyckades inte bra
min blotta åsyn
påminde dig om din otillräcklighet

fast vi båda längtade
efter så enkla saker
som att ha haft mer
tid tillsammans när
jag var liten och du
hade så mycket att
lära mig
att visa mig

När du fick afasi
kunde vi knappt
kommunicera
men din kärlek
till mig blev
tydligare
när orden svek

Vi hade behövt mer tid mamma
men det viktigaste fick vi se till sist
och
din goda vilja
ditt varma hjärta
kommer alltid att följa mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP