Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är i ett förhållande där man inte vet om det är ömsesidigt (Obs gäller inte mig personligen)


Jag kysser hellre ett godståg i en mörk tunnel än att jag blir kysst av dig


Du snackar hjärta
men ditt hjärta pumpar
bara lögner och ursäkter

och mitt pumpar
bara dumheter
om kärlek

se på mig och säg
att du älskar mig
eller spotta mig i ansiktet

för den perrong
jag står på nu
går direkt till helvetet




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 665 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-30 20:46



Bookmark and Share


  Sigge
Jag håller med Steve.
Det gör ont.
2007-08-01

  Nikolai Jungsin VIP
Den är som en smocka
Träffar rakt på
2007-08-01

    Noyle
Mycket vackert! Verkligen läsvärd.
2007-08-01

  ospray
Snyggt och starkt !
2007-08-01

  Bodil Sandberg VIP
Det här var starka känslor...i en gripande dikt...poeten har onekligen gått in i personligheten på ett superbt empatiskt vis - här haltar inga löss..så att säga - superdupersnickrat om detta att inte veta...
2007-07-31

  lodjuret/seglare VIP
undrar just om det är perrongen
som till helvetet bär...
kanske menar du tågets destination...

ändå en text som skär i hjärtat
bär på en sorts sanning som älskande
skall upptäcka förr eller senare
när de springer genom ringar av eld
som för att komma undan ondskan
som finns i envars hjärta
när en känner sig
som allra mest sårbar o sviken

bokmärker...
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad