Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid i mina tankar

 

 

 

För alltid kommer ditt namn bestå

inristat i mitt hjärta

 

Och likt inskriptionen i min ring

för evigt innehållande

det vackraste av dig

Den villkorslösa kärlek som du

ger till mig

 

Så kommer också de fyra årstiderna

att skapa

våra egna minneslundar

 

Skådar många vackra dagar som stundar

 

Vårt alldeles egna perfekta blädderblock

Säkert bevarad inom oss

 

All oändlighets varande

i förenade tvillingsjälars oskrivna bok 




Fri vers av nettizen
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-30 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hoppas innerligt att vi ska få chansen att glutta i den boken då och då när du flyttat!! *L*
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen