Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU II

 

jag hann inte

hann inte

säga dig det där

visa dig

det där

som jag har


det blev mörkt och

det blev natt och


försent


är du kvar i morgon?




Fri vers av stronza
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar