Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare

Det var tid att gå vidare
och jag gick
vidare
och vidare

vandrar ännu kring
söker mig vidare

vilsen 

i ödsliga vidder




Övriga genrer av carimba
Läst 622 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 06:46



Bookmark and Share


  Markattan
Vilsenheten väl fångad
i korta och träffande ordalag.
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba