Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Packar upp mammas saker efter hennes bortgång, och hittar en minkstola och ett roligt minne dök upp.


Minkstolan


- Åh den har ju jag fodrat sa du när vi röjde i mosters hus
och du blev fylld av minnen
som inte varit i hjärnans
framkant på länge länge....
minkstolan åkte på och du tittade tveksamt på den
.... du hade aldrig haft råd till sådan lyx

- Nu är den din mamma sa jag
och trots dina darriga ben
gick du till spegeln och stod där länge
ditt leende spred sig över hela dig
och du såg ut som
en lyckligt vacker dam på väg.....

- Rullstolsfärden gick till ditt boende
och in genom dörrarna
seglade du i rullstol
med
minkstola

din drottninglika min
glömmer jag
aldrig
ditt lyckliga
leende
blev kvar i
minkstolan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 19:53



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Å så vacekr skildring av din mor. Precis vad jag behövde idag. Tack för dina kärleksfulla beskrivning.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP