Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nå\'nting olyckligt igen


Tankar som far

Mina tankar letar sig aldrig hemåt
De går alltid till en annan plats

Jag vet vilken väg de tar
jag vet varför de far
Men när de kommer fram är dörren alltid stängd

Och hemma, det finns inte mer
alltid är det nå\'t annat jag ser
Det liknar inte min port
för den öppnas inte på samma sätt

Den går utåt i stället för in
den är vackrare än min
Men det låset kan jag inte hantera
ty det finns ingen nyckel till

och i närhet ser jag varken nyckelmakare
eller en skymt av en lyckans smed.




Fri vers av Dionysius
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius