Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vägar lyser inte lika klart

Dimmiga vägar, vissa gjorda av stoft
Precis som en fjäril, letar efter en doft
Ibland kan man hitta, \"Sluta aldrig leta\"
\"Vill inte\" - För hur ska jag veta?

Vart jag ska ta mig till?

Små vägar i skogen, gjorda av sand
Fortfarande ensam, inte någons hand
\"Snart ger jag upp, orkar inte mer\"
Sätter mig på knä, gråter men ler

Hur ska jag gå vidare?

I skogens väsen, i mörkaste natten
Jag finner ingen ro, inte ens vatten
\"Törstar av dricka, men mest av din kropp\"
Fan ta dagen, då du sa stopp!

Alla vägar lyser inte lika klart, och jag är vilsen . . .






Fri vers av David Knutsson
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 22:20



Bookmark and Share


    Patetpoet
ärligt david
det här är något av det bästa du skrivit - någonsin.
underbart smärtsamt och du vet vad jag tycker om rimmen :D
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson