Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar 2007

Du, sommar 2007 var blev du av?
Inte mycket sol och värme du gav

Bara mängder regn som gav vattennivån höjd
Men ingen semesterfirare blev nöjd

Sommaren kommer att finnas i mannaminne
vi tänker på den med dystert sinne

Det är som i låten Sommaren är kort
men ändrar till Den bara regnar bort






Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 811 gånger
Publicerad 2007-08-01 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson