Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckeln till mitt hjärta


jag försökte
hitta nyckeln
till mitt rum
därinuti
nyckeln var
att sluta söka
och att vara
inne i




Fri vers av rebecca d
Läst 595 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra beskrivet/förklarat,
denna bokmärker jag,
livsvisdom på hög nivå, av en
som varit med ett litet tag längre
än jag
2007-08-11

    Mejja
Ooooo denna är underbar. Så precis mitt i prick! Sparar den för att kunna läsas om och om igen.
2007-08-01

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, det var jättebra!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d