Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste något fantastiskt från Ann Catrin Nilsberth. Hon skrev en kommentar på sin text som gick rakt in i mitt hjärta....


Det mörka inom blir inte mörkare

 

De mörka inom blir inte mörkare för att det belyses, bara tydligare.

Men det ljusa blir mindre ljust när det mörka inte får finnas

som det är......

Det kändes, gjorde ont,  jag tog ett beslut.

Jag väljer att leva.......




Fri vers av sabina stark
Läst 793 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-01 12:54



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
får en att vakna ge livet en chans och kunna hitta en väg vidare
2007-08-01

  Bjarne Nordbö
Den tar jag till mej omgående.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark