Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min hundrade dikt här på sidan firar jag med en dikt bestående av 100 ord.


100 ord

På hundra ord jag sätter sprätt
Få se nu om jag räknar rätt
Min dator mig får bistå här
Ty räkning ställer till besvär

Tju’fem ord – så är kvarten klar
Då är det just tre kvartar kvar
Jag hugger in på nästa vers
Det här, det var väl ingen pärs?

Men kära nå’n jag högg i sten
Det bultar i min pannas ben
Jag smyger ut och tar ett kex
Men ännu saknas tjugosex

Så trött i huvet jag har blitt
Men pappret är ej längre vitt
Nu ligger den här på mitt bord
En dikt med exakt hundra ord




Fri vers av Lillasyster F
Läst 1064 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-01 19:10



Bookmark and Share


  Erik L
Skickligt värre - jag applåderar!
2007-09-19

    Umbrella
vilken bra dikt. :D
2007-09-01

  Cicki
Så bra och rolig :) Vad duktig du är! Gillar skarpt och bokmärker.
2007-08-18

  Mrscloudman
tufft!
2007-08-13

  Bodil Sandberg VIP
Jävligt bra för att uttrycka mig spontant!!!!!
2007-08-08

    ingvar VIP
Bravo, Du behärskar mycket fint detta slag av poesi, som så ofta kan bli banal. Men inte här! När får vi 200-ordsdikten?
Ingvar
2007-08-07

  Marita Persson
Tjho! Bra jobbat. Grattis på 100 ords/dikts dagen.
2007-08-02

  "Silver" VIP
Självklart ska detta firas! Leve Lillasyster och hennes härliga rimkonst! *applåderar*
2007-08-02

    Maria Malm
Snyggt rimmat.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F