Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Jag behövde bara den där lilla tiden för mig själv

Den där lilla stunden

när man hinner stanna upp

och reflektera

Jag behövde bara komma bort

Ta en paus från alla måsten

Köra bilen utan att ha ett mål

Spela musiken så högt att högtalarna nästan sprängs

Jag behövde skrika

Jag behövde gråta

Jag behövde hämta nya krafter

och det har jag gjort nu

Den där lilla stunden fyllde mig med ny energi

Plötsligt längtade jag tillbaka

Jag kunde inte köra fortare hem

Jag ville bara slänga mig i dina armar

Säga dom där tre orden

Ge dig allt från den där "riktiga" tjejen

Jag hade nämligen tappat bort mig själv

men nu är jag här igen

Tillbaka efter den där lilla stunden

Tillbaka hos dig




Fri vers av Charly
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly