Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en vän som brukar säga att det finns en mening med allt. Hur ofta tvivlar man inte på det? Men det finns ögonblick.....


Benådat ögonblick


När jag
steg in i
kyrkan
och
orgelmusiken
träffade
mitt hjärta
stod tiden still
medan jag
tände ljus

Inga tankar
inget förnuft
en stark
närvaro
här och nu
har jag
en fin vän
som står
bredvid

.....ett benådat ögonblick gavs mig och jag skulle vilja tacka







Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP