Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kasta \"sanningar\" omkring sig är vårdslöst och kan få förödande konsekvenser. Fingertoppskänsla är inte dumt....


Ärlighet är inte alltid ok - haiku

Ärlighet utan

hänsynsfull omtänksamhet

blir endast grymhet




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-02 00:05



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sanna mina ord vilka kloka ord du skriver.
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP