Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vara någons martyr

Vad är det som gör att det kommer ut så fel

När jag ska förklara hur jag känner

Det blir bara så invecklat och märkvärdigt

Det blir så mycket tycka synd om mig snack

Det är ju inte så jag menar

Vad är det som gör att du hela tiden missförstår

När jag tycker att jag har varit tydlig

Det blir så stora diskussioner

Det blir så mycket stackars dig snack

Det är ju inte så jag menar

Det jag menar är inte så

Det jag menar är något helt annat

Det jag menar är detta

Förstår du nu då?




Fri vers av Charly
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-08-02 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly