Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bråk suger

jag fattar inte varför de håller på.. dom har fått ett erkännande o ett förlåt för det jag vet jag gjort fel. men ändå ska dom vara så omogna o inte stå för att dom själva gjort fel..


han skjuter sina skott utan syfte o lämnar mig blödande vid marken. o flyr för sin egen päls. för han vet att jag fortfarande har fingret på avtryckaren. men jag skjuter inte. jag ger han en chans att komma tillbaka och förklara varför han gör som han gör. men han e feg. han står inte för vad han gjort. det ända jag ser e dammet av hans häst som rider iväg mot den olyckliga staden. men tiden rinner ut. jag håller på att förblöda. vill han ha mig kvar så får han se till o ångra o be om ursäkt för hans skott. hans skott som tagit mig illa. som sårat mig. som han vägrar erkänna har avlossats. men jag såg honom. jag vet att han var skytten!!




Övriga genrer av Kill-something
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 02:57



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
jo vet. JAg hatar bråk =/ texten va bra :D Puss <3
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something