Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötet slutar inte vid avskedet, tänkte jag när jag träffat min vän.


Du, vän

Vad du bär
på dina
axlar
vet bara
du

Vilka
sorger
ditt hjärta
gömmer
vet bara
du

Om delad
glädje
blir
dubbel
blir väl
delade
bekymmer
hälften
jag lyssnar
när du
vill
berätta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP