Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man mist sin livskamrat saknar man bland annat den gemensamma livshistorien. Och att det fanns någon som visste vem man var.


Livshistoria


Det ingår
inte i
livskonceptet
att tänka
på död
och ensamhet

Är man mitt
i livet
så är man
och det var
jag också
tills dagen D

som i död
då livlinan
brast och
marken
rämnade
inte hade

jag innan dess
ägnat en
tanke åt att
ingen kommer
att ha min
livshistoria




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 11:59



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Ja våra livlinor brister för eller senare
och minnena som finns kvar kan bara
delas av de som delar med sig, en dikt
som jag ändock kan läsa in en viss livs-
glädje och vilja i.

Du beskriver (berättar)
den på ett sådant sätt attjust denna
blir en del av din livshistoria. Men som
sagt många är de sorger och kamper
vi är tvungna att gå igenom. Det blir inte
bättre om vi inte lever för var dag och
tar livet som den gåva som är oss givna.

******************************
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP