Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän säger att han nog fått som uppgift att vara till för andra. Jag har inte kunnat skönja någon känsla bakom det, men jag funderar.


Vara till för andra


Tänker på
hur du menade
när du sa
- jag har alltid varit till för andra -

Är det inte
så vi
är ämnade
att vara....

....just till
för varandra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP