Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en dröm!

Efter en natt av älskog,
sträcker jag på mig,
som en katt!
Vänder mig om
för att krypa intill dig,
men du är inte där!
Stryker med handen
över det nu skrynkliga lakanet,
känner värmen och fukten,
bevisen för att du faktiskt var här!

Reser mig sakta upp,
känner hur resterna av dig
sakta lämnar mig!
Tomheten är påtaglig!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 826 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-02 16:00



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en stark känsla för tomhet och svek !!
2008-05-17

  Horus
Till Mats Henricson
Finns du på riktigt?

Vadå hade gärna varit med!
tror du detta är en daiting sait?
2008-01-03

  aol
vilka härliga bilder mmm
2007-12-13

  Mats Henricson
Oj, det MÅSTE ha varit HETT !! Hade gärna varit med......
Fin efterkänsla.....
2007-11-20

  Bjarne Nordbö
Hu, den kändes. Så himla bra du förmedlar din känsla här.
2007-09-16

  boen
Du skriver så bra, så bra om människors möten eller omöten
2007-09-13

  Ronny Berk
så väl du beskriver tomheten efter närheten...
2007-08-16

  Misspeterson
som taget ur en film!!! jätte vackert:)
2007-08-08

  Nikolai Jungsin VIP
vacker.. mkt sinnligt och en längtan
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl