Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vill jag minnas dig..

Dina händer är så vackra, och din beröring så varm.
Våra händer är som pusselbitar, gjorda för varandra dom passar perfekt,som våra utgjutna hjärtan.
Jag älskar allt som finns med dig. Att ligga och titta på dig i timmar.
Dina läppar berör mig, du kysser min hals och mina ögon, dina varma ögon, jag ser in i din själ. och just så vill jag minnas dig, öppen sällsynt och utrotningshotad.
Vi går vägar , jag aldrig gått med någon annan. Flagnande stunder i livet av tankar vi en gång mött.
Och när du sedan lägger dig tätt intill för att spendera natten med mig,nära.
Jag kan somna med dig i min famn och vakna för att titta på dig i timmar.
Och just så vill jag minnas dig,Trygg ändlös och utrotningshotad.




Fri vers av emelie*
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-08-02 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*