Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har många val att göra nuförtiden när allt är möjligt


Valmöjlighet

Enbo

Sambo

Särbo

Helgbo

Vänbo


är bara några.....


Idag insåg jag
vilken tur jag
för tillfället har

så nu är jag

T U R B O








Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 13:38



Bookmark and Share


  Daniela Linder
Haha... ja vi är alla bor iaf! :-)
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP