Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet tar sina svängar och om man lever i nuet hinner man se vad som pågår.


Tacka livet


Men hallå livet
vad sysslar du med
nu

Jag känner inte
igen dig
eller mig

Va - brevlådan
full med
annat än räkningar

Rena beundrarposten
idel vänligheter
och blommor

En massa
leenden vid
okända möten

Jag blir tagen
och rörd och undrar
vad jag har gjort för att förtjäna detta

Vad kan jag
göra annat än
tacka livet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-02 18:25



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En härlig tacksamhetsdikt till en fin gåva att
förvalta efter bästa förmåga - livet självt.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP