Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar som jag inte talar om

decemberdagar
när det är såhär trånga mellanrum
mellan dig och mig
när närheten
blir avstånd
utan att utrymmet vidgas
vill jag bara ge upp
innan jag går vilse
i labyrinterna mellan
din och min hud
i tunnlarna bakom
din bröstkorg
där det inte längre känns tryggt
jag vet inte om det är
utrymmet i dig för mig
som krympt
eller om det är jag
som tror att jag är större
än vad jag är




Fri vers av Trubbel
Läst 707 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-17 14:38



Bookmark and Share


  john ekström
Jag vill understryka särskilt dessa rader, varje enskilt ord:

"när närheten
blir avstånd
utan att utrymmet vidgas
vill jag bara ge upp
innan jag går vilse
i labyrinterna mellan
din och min hud
i tunnlarna bakom
din bröstkorg"

En näpen liten dikt, så fin.
2010-05-06

  frantic
jättebra!
men ändå..
kanske dags
att börja tala..?
för kanske
är det både
och..

applåd!
2009-01-07

    som du
fantastiskt bra! den berör!
2008-12-27

  Jewel_x
'eller om det är jag
som tror att jag är större
än vad jag är'

Fantastiskt bra!!
2008-12-19

  Michaela Dutius
Mycket berörande
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel