Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan lakanen i din säng

Mellan lakanen i din säng ,där du krossat alla hjärtan
för att samla dina poäng.
Där vinden blåste varmt utanför ditt hus,men mellan lakanen i din säng blev
mit hjärta inget annan än sand och grus.
När du gjorde ditt bock och jag neg,min själ ville skrika ,men jag teg.
För varje gång vi tog vårt adjö
då var det nåt inom mig som ville dö.
Det sägs att tiden läker sår,
jag väntar än,sekunder som blev till minuter blev plötsligt till år.
Jag saknar tiden mellan lakanen i din säng,
där jag älskade men du föralltid krossar hjärtan för att samla dina poäng.




Fri vers av emelie*
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*