Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet inte..

du vet inte hälften av vad mitt hjärta söker,jag kan inte älska dig trots att jag försöker.
Det finns någon annan som håller mitt hjärta instängd i sin bur.
Men jag vill vara fri, jag vill älska dig men jag vet inte hur.
Du vet inte min innersta kärleks hemlighet,att fumla runt i mörkret känns
som en evighet.
Jag vill att någon ska tända ljusen och räcka mig sin hand,jag vill att någon ska torka mitt hav av tårar och föra mig till land.
Det kommer en dag i morgon och en dag efter de
kanske är det någon som ska öppna mina ögon
så att jag kan se.




Fri vers av emelie*
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-08-02 22:52



Bookmark and Share


    Plumflower
alldeles mitt i prick, lite till vänster, några revben ner, där satte det sig...
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*