Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora kärleken

Finns du?
Jag trodde jag hade dig
Allt skulle bli så fint
drömmar om år
fyllda med lycka
romantik och familjeliv
evig trohet
kärnfamilj

Trodde vi var ödet

Heta temperament
Passion och vilda gräl
Elaka ord på löpande band
Överträdelser

Sårat
Mitt hjärta retirerade

Med dig och mig
Det är över nu
Kan inte bli vi
Krossade drömmar
Krossade hjärtan
Gränsen har passerats
För länge sen

Vad finns nu för mig
Stora kärleken finns du?
Var det du?
Var det den?
Eller hade jag bara så fel?

Finns min kärlek
Ute nånstans
Väntande
På att ödet
För mig
Till dig




Fri vers av Smaragden
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om.
2007-08-10

    LadyFool
vet hur det känns..en stormvind drar in ställer allt på sin spets, som en bergochdalbana man inte kan stanna...
2007-08-07

  Stjärnöga
Jättefin!
Kram!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden