Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babygirl

Den dagen då du kom
In i mitt liv
Det var som
Även jag föddes på nytt
Samma
Men ändå så olikt
Så mycket bättre

Nu började livet
Det här var planen
meningen

Med dig kom mycket mer av
Glädje
Skratt
Tårar
Lycka
Hopp
Kärlek

Alla färger fick nya nyanser
Alla trädgårdars blommor
Doftade mer
Fåglarna kvittrade mer
Solens strålar sken bara på oss

Mitt hjärta sjöng av eufori
Mina tankar
Var bara med dig
Du var allt
Min kärlek fulländad

Min dotter
Tackar Gud att du finns
Jag älskar dig mer än allt




Fri vers av Smaragden
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 23:33



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
\"Alla färger fick nya nyanser
Alla trädgårdars blommor
Doftade mer
Fåglarna kvittrade mer
Solens strålar sken bara på oss\"

Favorit strofen ur denna hyllning till ett flicke barn.

Väldigt vackert!
2007-08-05

  Stjärnöga
Den flödar fint och är vackert skriven!
Riktigt bra och vacker!
Kram!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden