Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt

Shit vad skönt
Livet leker
Där ute
Finns alla möjligheter

Så mycket att se
Att upptäcka
Nya dofter
Nya blommor
Nya smaker
Nya frukter

Så mycket att lära
God damn
Vad jag kommer att bli vis

Mitt liv är här och nu
Och in i framtiden




Fri vers av Smaragden
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-08-02 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
två sista raderna.. me like extra mycket!

wiho :)
2007-08-10

  Stjärnöga
Fin framtidstro och insikt!
Bra skrivet!:)
Kram!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden