Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amira

Arabiska prinsessa
Med ditt svenska blod
Perfektion och fulländning

Mörka stora ögon
Ack så vackra
Älskar mig

Blonda korkskruvslockar
Borstas ömt
Av mina händer

Ditt skratt
Rakt in i mitt hjärta

Jag vill ge dig allt
Bara det bästa
För dig




Fri vers av Smaragden
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-08-02 23:42



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Väldigt vacker!
2007-08-05

  Stjärnöga
Tycker den är vacker! :)
Kram!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden