Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
triopod & hon


byxmyndig

vi hade sex på bordet på golvet
och på gatan du knullade mig på
balkongen i takt med cirkus musiken
som dånade ur förstora högtalare.

hela staden höll takten med dina
rörelser varenda barn blundade för
oss alla ungdomar log åt oss och alla
vuxna önskade sig tillbaka till
åttiotalet eller något sånt.

det gjorde så ont och det var så
tokigt skönt att känna varje del
av dig jag minns hur du flåsade i
mitt öra att du aldrig mött en flicka
som fick dig att flyga såhär och

jag skrattade tills jag kiknade
sa att du tog min oskuld på trappan
jag fyller tretton i april
snälla gör sådär igen.




Fri vers av theas
Läst 872 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-03 00:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
briljant
2009-09-19

  Axelandra
okej... nu hatar jag \"poeterna\" på poeter.se... inte nog med att dom dissar mina texter... ännu värre... dom dissar den här texten...!

ursäkta men det här... är... VÄLDIGT BRA


det är inte dom där dikterna om fåglar och havsvågor som verkar få 30 kommentarer...


fy fan...


du är grym...


// Alexandra
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

theas
theas