Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återknyter till en välkänd dikt.


Du sökte en kvinna och fann en själ


Dikten säger
du sökte en kvinna
och fann en själ
du är besviken

Jag söker en själ
men finner
hela tiden
något annat
ständigt
något annat

Den man
jag söker
verkar
inte finnas
och
jag är
besviken




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP