Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man visa nått annat utan på! men inombords i själen är man ändå alltid sig själv... samma själ.


Att lära känna mig

Du säger mig att jag är

hård och tuff.

 

Då känner du mig ej!..

 

Men om du trotts mitt barska leverne och tuffa jag

klappar mig med ömhet på kind

och säger att jag ej skall vara ledsen.

 

För att du älskar!..

 

Först då har du sett att mina tårar ej syns - utvändigt

 

Ty det är min själ som gråter och fäller tårar av blod

ifrån läckaget som finns i mitt sargade hjärta av sorgens floder

 

Och först då!..

har du lärt att känna mig..

invändigt.

 

 

 

 




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 1193 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-08-03 01:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ljuvligt, skulle i all vänskaplig systerlighet gärna ömt ge Dig den där klappen på kinden Lasse men även låta Dig vara ledsen tills Du var klar med den känslan, för att se sen le och smitta Dig med glädje. Alla känslor ska vara välkomna och tillåtna, fördelen om vi kan vara i en trygg omgivning som stöttar..

Så vackert skrivet, jag ger stående ovationer, applåderar mjukt och bokmärker.
/DominiQue

Blessed Be
2015-08-13

  Lyckohäxan Enediel
Åh...så himla vackert skrivet...du har en jättefin tanke här och jag är glad att jag läste den! :)
2008-02-14

  aol
så vacker utlämnande fin poesi jag blir så rörd men så är en stor sanning bokmärker
2007-11-05

  Last Word Spoken
\"Först då har du sett att mina tårar ej syns - utvändigt\"

Gillar skarpt den här raden!
2007-10-29

  Azerola
Så starka ord!
En känslomänniska i all ära visar att du är här Lasse.
För ALLT du berör med kärlek värme och gemenskap betyder så mycket som äkta VÄNNSKAP! Helt underbar! Du får högsta betyg av mig och mer än det.
2007-08-12

    Ti-elina
Det var vackert skrivet av dig. Den är så ärlig och fick mig att rysa till.
2007-08-05

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbart ömt, ärligt, sant och starkt skrivet! Wow!
2007-08-04

  Madjori
Kärlek, ömhet och förståelse är att kunna läsa sin älskades själ.

Tänkvärda rader som många bör läsa..
2007-08-03

  Maria Zena Viklund
en vacker text o väldigt berörande, vackra ord!
2007-08-03

  JamesDean VIP
tagen av dessa vackra ord, vilken underbar dikt! att du är dig själv tyder ingen tvekan på, my man gör det igen! :D
2007-08-03

  devilsangel
Har inte fått uppfattningen att du är hård och tuff på nåt sätt utan precis motsatsen! Annars skulle man inte skriva så underbart och nära som du gör här! Mycket bra beskrivet av din inre själ.
2007-08-03

    sunnanvind
Fint om att verkligen känna nån....bravo!
2007-08-03

    Maria Malm
Poetisk och skön läsning.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP