Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig SEB

Vad kostar lycka?
Hur dyrt är kärlek?


Eller måste du vara rik

För att ha råd

Jag är fattig men är glad ändå!




Övriga genrer av molly
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-05 13:08



Bookmark and Share


  Mike
riktigt bra och fyndigt skrivet!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

molly
molly