Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får jag en stark förvissning om att min älskade man finns där och leder mig....


Han vakar över mig

Sorgen
gör mig
skör
sensibel
fram till
gränsen
för det
uthärdliga
där jag
befunnit
mig så
många
långa
dygn

förstår jag plötsligt
drabbar mig insikten
med en rullgardinssmäll

Min älskades
värme
omfattar
mig
änglastarkt

förstår jag vad alla dessa svåra stunder kan användas till och jag hör hans varma röst säga
Ulla var rädd om dig låt inget rubba din existens om du inte säkert vet att
det är värt det

Min älskade
TACK för att
du vakar
över mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP