Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av det jag har upplevt begåvades jag med långa tentakler. Hur förvaltar jag dem?


Tentakler

Överkänslig
skulle
nog
en okänslig
person
kalla
mig

Hypersensibel blev diagnosen om jag sökte den......
...... söker inga förklaringar - de gagnar mig inte

Tentaklerna
skyddar mig
om jag
är vaksam
om jag
lyssnar
noga

Bida min tid - låta allt lägga sig tillrätta - schackpartiet må sluta med remi......
...... är inte på tävlingsjakt - bara bevara resterna av mitt liv

Inte kvarvarande
s p i l l r o r
utan RESTER
som en
skicklig kock
kan göra en
lyxmåltid på




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP