Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett konstverk

 

Vet du om

att någon

om dig sig bryr...

Du är ett konsverk,

färg, som inte bara

flyter ut...

 

 




Fri vers av stefan.g
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-03 11:26



Bookmark and Share


  bluesatin
Åh, vad fint och enkelt skrivet. Tanken och dikten gav mig hopp faktiskt. Bra!
2007-08-30

  Karin Rosberg
Så skön text!!
2007-08-04

  britt-marie VIP
Tjusigt.....gillar tankegången!!

B-M
2007-08-03

  ospray
Snyggt skrivet !!!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva