Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är vi så förbannat egoistiska?


Lev jorden, lev!

When your current world does not support the resources available, when a life of industrial toxicity is taking you to the fucking brink, welcome to the 21st century.
Goodbye blue sky
goodbye blue sky
goodbye
We are mature alone with nature we´re fucking animals for godsakes
Goodbye blue sky
goodbye
Goodbye.
-Serj Tankian, System of a down


dö jorden dö
lev människa lev
skärp dig människa skärp dig
dö inte jorden inte dö
lev jorden lev
människa vad sysslar du med?




Övriga genrer av uppåtframåt
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-08-03 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt