Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mötte en man som jag förstår har mörka sidor, vilka jag inte vill lära känna.


Ovälkommen mörk sida

Mina
känselspröt
sa mig
att du
upplevt
tänkt
känt
och varit
eller är
i mörker

Min
undran
hur
gör du
för att fly
ditt
mörker
något säger
mig att
du döljer
sanningen

När du
är klok
nog
att veta
själv
så är
det
omgivningen
du
lurar

I det
landet
hör
inte
jag
hemma
och i
mitt hem
är inte mörka sidor
välkomna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-08-03 15:07



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
...ja man skall akta sig för onödan.. och för att måla fan på väggen.. balanskonststycke ibland.. linan är slak och högt upp..
2007-08-08

  Nicklasb
Nej, mörker kan man leva utan. Det finns så många som har svårt att skratta.
2007-08-04

  Maud Li
Jag tror att sången föds när de mörka sidorna fått tala. Men det är jag det! ;)
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP