Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bädd av rosor

Vill vila
i nattens mörker
tills middagssolen steker
på en bädd av rosor

Vill vakna
upp brevid
strödda blad
och en söt blommig doft
med minnet av nattens
förföriska drömmar




Fri vers av Smaragden
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-03 17:21



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Den är jättefin och alla vill vi
ligga på den bädden med en kär vän!
Vackert! :)
2007-08-04

  Maria Zena Viklund
mmm jag med!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Smaragden