Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är svår att tala till.


Men kärleken, Sluta.

Kärleken,Du gör mig Blyg.
Sluta, Du gör så jag tittar i smyg.
Kärleken,Sluta krossa mitt hjära nu,
Jag har inte levt klart ännu
Kärleken,Va inte så hård,
Min kropp behöver faktist vård
Kärleken, Du glittrar i min kropp,
Du har satt dig djup in i min knopp.

Även fast jag till dig talar,
Finns du i alla salar.
Underbar men i hjärtat svider,
Han drar och på mina känslor rider.
Det svider ibland,
Men har minnen,med dom jag seglar i land. /Malin.Karlsson




Fri vers av Maalin
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-08-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin