Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kom idag och sa, jag längtar att få möta honom

 

Vinden smekte ditt  långa ljusa hår, solen lyser in i dina

lysande blåa ögon. Såg ut som lysande stjärnor.

Jag ser honom komma emot henne, han ler.

Jag känner av hans frihetskänsla, det är som en bubblande

lättnad och glädje som går igenom kroppen.

Tårar rinner ner för deras kinder, genom ett lyckligt leende.

Dom lever....

Dom möts i en djup oförklarlig omfamning. Så starkt och vackert.

Känns som om tiden har stannat.

Hon ler, alla smälter i hennes närvaro hon är som sänd från ovan.

Går inte att föreställa sig något så vackert, mjukt och sensuellt.

Hela hon är som en böljande slöja i vinden.

Jag förstår att han blir betagen, vem skulle kunna motstå denna fantastiska varelse.

Vem är hon?

Han har pratat om henne, men att vara nära är något helt annat.

Hon kommer ibland, hela rummet fylls av kärlek.

Finns inte ord för känslan hon väcker i min kropp.

Deras möte är så vacker, jag står och ser på.

Dom håller om varandra, och deras rörelser  är som en mjuk dans.

Jag är förstummad, jag kan nu förstå deras längtan till möte.

Det är som en saga.

Inget jag någonsin har skådat.

Tack för att du kom, och visade mig ert möte.




Fri vers av sabina stark
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-03 21:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så finstämt du beskriver att möte mellan människor... finsaker ... ja...
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark